Poziv investitorima

U Vukovaru, 30. lipnja 2017. godine


POZIV ZAINTERESIRANIM INVESTITORIMA ZA ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJE U POSTUPKU RESTRUKTURIRANJA DRUŠTVA BOROVO d.d. DOKAPITALIZACIJOM

           Uprava Borovo d.d. je temeljem zahtjeva Centra za restrukturiranje i prodaju od 31. svibnja 2017. kao i temeljem suglasnosti Nadzornog odbora od 29. lipnja 2017. godine, kao jednu od mjera u pripremi Programa restrukturiranja i privatizacije Društva, dana 29. lipnja 2017. godine donijela Odluku o objavi Poziva zainteresiranim investitorima za iskaz interesa za sudjelovanje u postupku restrukturiranja Društva dokapitalizacijom.                       

           Obavještavamo Vas da su u tijeku aktivnosti pripreme novog postupka pronalaska strateškog partnera ili skupine zainteresiranih investitora koji su spremni ući u zajednički pothvat restrukturiranja Društva, te izgradnje novog poslovnog modela s ciljem dugoročnog ostvarenja profitabilnog poslovanja.

            Sukladno odlukama Vlade Republike Hrvatske i njenog operativnog tijela za upravljanje državnom imovinom CERP-a (Centar za restrukturiranje i prodaju), u 2017. godini nastavljamo s procesom restrukturiranja i dokapitalizacije Društva temeljenog na slijedećim strateškim postavkama:

  • ZATVARANJE DUGOROČNO NEPROFITABILNIH MALOPRODAJNIH MJESTA
  • POBOLJŠANJE UPRAVLJANJEM PRODAJNIM ASORTIMANOM
  • RENOVIRANJE PRODAJNIH MJESTA
  • EFIKASNA PROMOCIJA
  • POVEĆANJE UČINKOVITOSTI PROIZVODNJE
  • MODERNIZACIJA DIJELA STROJEVA
  • UNAPREĐENJE ORGANIZACIJE
  • POBOLJŠANJE ZNANJA I VJEŠTINA ZAPOSLENIKA

 

Ukoliko ste zainteresirani za dodatne informacije o procesu restrukturiranja Borova d.d. i njegovim bitnim odrednicama, upućujemo Vas na kontakt isključivo elektroničkom poštom:

 

Pozivaju se zainteresirani investitori da dostave pismo namjere na adresu:

 

Borovo d.d.

Dr. Ante Starčevića 2/D

32010 Vukovar

s naznakom „Pismo namjere za iskazivanje interesa u dokapitalizaciji društva Borovo d.d., NE OTVARAJ“.

 

Rok za dostavu Pisma namjere je 14. srpnja 2017. u 10:00 sati. U obzir će se uzeti samo pisma namjere koja budu zaprimljena u društvo Borovo d.d. do navedenog roka.

Upozoravaju se zainteresirani investitori da je iskaz interesa indikativan i neobvezujući. Odluku o uvjetima i načinu dokapitalizacije Borovo d.d. će donijeti nakon prikupljenih pisama namjere. 

Tijekom provedbe pripremnog procesa u srpnju 2017. i kolovozu 2017. Borovo d.d. planira održati informativne sastanke s investitorima koji dostave Pismo namjere sukladno ovom Pozivu.

          

Ovaj Poziv objavljen je na Internet stranicama Borovo d.d. (www.borovo.hr) i Centra za restrukturiranje i prodaju (www.cerp.hr).

 

 Poziv možete preuzeti ovdje.

INVITATION TO INTERESTED INVESTORS FOR INDICATION OF INTEREST IN THE RESTRUCTURING OF THE COMPANY BOROVO d.d. BY RECAPITALIZATION

 

 

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »