Image kampanja Iz Vukovara s ljubavlju

Datum: 10. Prosinac 2015.

 „Iz Vukovara s ljubavlju“ nova je reklamna kampanja Borova, osmišljene u agenciji Rational International, nakon dugog niza godina bez pojavljivanja na malim ekranima.

Zvijezda nove kampanje je glumac Špiro Guberina, koji je već osvojio domaće gledatelje mnogim legendarnim ulogama. Špiro Guberina u novom TV spotu predstavljen je kao iskonski hipster u usporedbi s mladim i modernim hipsterima, te karikira razlike dviju generacija koja je očita, ali se jasno prepoznaje težnja prema kvaliteti obuće Borovo.

Glumačku ekipu upotpunjuju Marija Hrvoić kao pratilja Špire Guberine, a mlađi par glume Lana Harjaček i Domagoj Janković. Kreativniu ideju potpisuju Bojan Opačak i Bojan Kanižaj, režiju Mario Mlakar, snimatelj Dragan Šiša te cijeli tim produkcijske kuće Rational International. 


„Kontinuirano ulažemo u istraživanje i razvoj novih robnih marki kako bi postali regionalni lider u proizvodnji kožne i gumene obuće te tako i dalje predstavljali kvalitetu i tradiciju Borova. Ova kampanja ima za cilj pokazati kako obuća Borovo zadovoljava ukuse svih generacija - Iz Vukovara s ljubavlju.˝ izjavila je Voditeljica marketinga i istraživanja Martina Tomljenović.

 

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »