NADMETANJE Za prodaju rabljenog vozila 008_2020

Datum: 27. Srpanj 2020.

NADMETANJE

Za prodaju rabljenog  vozila

I. Predmet prodaje:

  1. Vrsta vozila: N-1 kamion; marka: VOLKSWAGEN, tip vozila:L-35  model: 2,5 TDI;  boja vozila: BIJELA, broj šasije: WV1ZZZ2DZ4H024091, oblik karoserije: OTVORENO S CERADOM,  godina proizvodnje: 2004.; vrsta motora: DIESEL EURO III, radni obujam motora: 2495 cm³; snaga motora: 61 kW, dopuštene nosivost: 1668 kg Početna cijena bez PDV-a iznosi 24.768,00 kn, 30.960,00  kn s PDV-om.

 II. Uvjeti prodaje:

Prodaja po načelu »viđeno-kupljeno«, što isključuje sve naknadne prigovore kupca. Mjesto isporuke vozila: sjedište Borovo  d.d.  Kupoprodajna (ponuđena cijena) uvećana za PDV plaća se u roku od 15 dana od zaključenja ugovora. Kupac je dužan preuzeti vozilo u roku od 8 dana po uplati ponuđene cijene uvećane za PDV. Sve poreze i pristojbe za kupljeno vozilo snosi kupac.

 III. Dostava ponude:

  1. Ponuda s potrebnim prilozima podnosi se u utvrđenom roku u zatvorenoj omotnici naznakom »Ponuda za predmet prodaje br: 1. – ne otvarati« za ponude koje se predaju neposredno u urudžbeni ured u sjedištu Borovo d.d., Dr. A. Starčevića 2/D, Vukovar i   poštanskom pošiljkom na adresu: Borovo d.d., Dr. A. Starčevića 2/D, 32010 Vukovar ili E- poštom na: ured.uprave@borovo.hr uz naznaku predmeta "»Ponuda za predmet prodaje br: 1.”
  2. Kao dan predaje smatra se dan primitka ponude u Borovo d.d. Vukovar.
  3. U obzir će se uzeti samo ponude koje budu zaprimljene neposredno, poštom u društvu Borovo d.d., Dr. Ante Starčevića 2/D, 32010 Vukovar, Republika Hrvatska, najkasnije zaključno sa 03.08.2020. godine do 14,00 sati, ili e-poštom zaključno sa 03.08.2020. godine do 24,00 sata koje su poslane na navedeni način, ako sadrže sve tražene podatke potrebne za odlučivanje.

 

Ponuda mora sadržavati naziv i točnu adresu ponuditelja, OIB i ponuđenu cijenu. Otvaranje ponuda obavit će se bez prisutnosti javnosti. Najpovoljnija ponuda je ponuda s najvišom ponuđenom cijenom (koja ne može biti manja od početne cijene), a u slučaju jednake ponuđene cijene od strane dva ili više ponuditelja, odabrat će se ponuda koja je prva dospjela i ispunjava uvjete nadmetanja. Izabrani najpovoljniji ponuditelj obvezan je u roku od 15 dana od primitka odluke o izboru ponuditelja sklopiti ugovor o kupoprodaji. U protivnom, smatrat će se da je odustao od kupoprodaje. Borovo d.d. zadržava pravo ne odabrati niti jednu ponudu, kao i pravo poništenja nadmetanja a da pri tom ne snosi nikakvu odgovornost prema ponuditeljima.

Vozilo  se može pogledati radnim danom od 8 do 14 na adresi sjedišta tvrtke Borovo d.d. uz prethodnu najavu na broj 032 373 207 ili 032 373 212.

Za Borovo d.d. Vukovar

Predsjednica uprave

Gordana Odor, mag. oec. 

                          

                                                         

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »