NADMETANJE Za prodaju rabljenog vozila

Datum: 12. Kolovoz 2019.

Borovo d.d. Vukovar objavljuje:

 

NADMETANJE

Za prodaju rabljenog vozila

  1. Predmet prodaje:
  2. Vrsta vozila: N-1 kamion; marka: VOLKSWAGEN, tip vozila:L-35  model: 2,5 TDI;  boja vozila: BIJELA, broj šasije: WV1ZZZ2DZ4H024091, oblik karoserije: OTVORENO S CERADOM,  godina proizvodnje: 2004.; vrsta motora: DIESEL EURO III, radni obujam motora: 2495 cm³; snaga motora: 61 kW, dopuštene nosivost: 1668 kg , Početna cijena bez PDV-a iznosi 16.000,00 kn, 20.000,00kn s PDV-om.
  • Uvjeti prodaje:

Prodaja po načelu »viđeno-kupljeno«, što isključuje sve naknadne prigovore kupca. Mjesto isporuke vozila: sjedište Borovo      d.d.  Kupoprodajna (ponuđena cijena) uvećana za PDV plaća se u roku od 15 dana od zaključenja ugovora. Kupac je dužan preuzeti vozilo u roku od 8 dana po uplati ponuđene cijene uvećane za PDV. Sve poreze i pristojbe za kupljeno vozilo snosi kupac.

  • Dostava ponude:

Ponuda se dostavlja u zatvorenoj omotnici poštom ili osobno na adresu : Borovo d.d.,Dr. Ante Starčevića 2/D, 3200 Vukovar sa naznakom »Ponuda za prodaju rabljenog vozila ­ – ne otvarati«, zaključno do 16. 08. 2019. Ponuda mora sadržavati naziv i točnu adresu ponuditelja, OIB i ponuđenu cijenu. Otvaranje ponuda obavit će se bez prisutnosti javnosti. Najpovoljnija ponuda je ponuda s najvišom ponuđenom cijenom (koja ne može biti manja od početne cijene), a u slučaju jednake ponuđene cijene od strane dva ili više ponuditelja, odabrat će se ponuda koja je prva dospjela i ispunjava uvjete nadmetanja. Izabrani najpovoljniji ponuditelj obvezan je u roku od 15 dana od primitka odluke o izboru ponuditelja sklopiti ugovor o kupoprodaji. U protivnom, smatrat će se da je odustao od kupoprodaje. Borovo d.d. zadržava pravo ne odabrati niti jednu ponudu, kao i pravo poništenja nadmetanja a da pri tom ne snosi nikakvu odgovornost prema ponuditeljima.

Vozilo se može pogledati radnim danom od 8 do 14 na adresi sjedišta tvrtke Borovo d.d. uz prethodnu najavu na broj 032 373 212.                                                            

Za Borovo d.d. Vukovar

Predsjednica uprave

Gordana Odor, mag. oec.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »