Nagradni natječaj - Back To School

Datum: 23. Kolovoz 2019.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

"Back To School”

Članak 1. PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi Borovo d. d. s ciljem promicanja branda Startas.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka, niti je povezan s Facebookom.

Članak 2. SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svrha je promicanje Borova d. d. i branda Startas.

Članak 3. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj počinje 23.08. 2019. godine, sastoji se od jednog kruga i traje do 27.08. 2019. godine, do 23:59 h.

Proglašenje pobjednika bit će u 13,00 sati, 28.08. 2019. godine.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja, sve fizičke osobe koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook (na web-stranici http://www.facebook.com), pod uvjetima korištenja koje definira Facebook i privatnosti koje je svaki korisnik odabrao za svoj profil.

Nagrada se šalje na kućnu adresu, a ime za slanje nagrade mora odgovarati imenu na Facebook profilu pobjednika.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju zaposlenici Borova d. d., kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ove nagradne igre.

Članak 5. FOND NAGRADA

Ukupni nagradni fond iznosi jedan (1) par obuće Startas, Back to School kolekcija. 

Nagradu osvaja najzanimljiviji opis u komentaru: Kako se ti i tvoj školarac pripremate za nove školske avanture, javno objavljen u komentaru nagradnog natječaja.

Nagrade se šalju na kućnu adresu, a ime za slanje nagrade mora odgovarati imenu na Facebook profilu pobjednika.

Članak 6. UVJETI NAGRAĐIVANJA

Nagrade definirane u članku 5. nije moguće zamijeniti ili isplatiti u novčanoj protuvrijednosti.

Dobitnik nagrade podatke za slanje nagrade (adresa, mjesto, poštanski broj) javit će se u inbox fb page Borovo, organizatoru nagradnog natječaja u roku od 2 radna dana (najkasnije do 30.08.2019. godine u 14 sati). Ime za slanje nagrade mora odgovarati imenu na Facebook profilu pobjednika.

Članak 7. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Nagradni natječaj se odvija na facebook stranici Borovo d.d. https://www.facebook.com/borovo.fan.page/ od petka 23.08. 2019. do utorka 27.08. 2019. 23:59 h.

Za ostvarivanje dobitka nagrade u nagradnom natječaju „Back To School “ potrebno je u komentar napisati svoj odgovor na pitanje: "Kako se ti i tvoj školarac pripremate za nove školske avanture"

Članak 8. ODABIR I OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svi komentari biti će pregledani od strane žirija koje odabere Organizator natječaja te će najkreativniji komentar/odgovor nagraditi s jednim parom Startas obuće.
Najkreativniji komentar kao i pobjednik biti će objavljeni na facebook stranici Organizatora: https://www.facebook.com/borovo.fan.page/.

Članak 9. UVJETI POD KOJIMA SE NAGRADNI NATJEČAJ MOŽE PREKINUTI

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupanja okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.  U slučaju prekida svi sudionici bit će obaviješteni na Facebook stranici https://www.facebook.com/borovo.fan.page/. gdje će biti objavljena Pravila nagradnog natječaja.

Članak 10. NAČIN NA KOJI SUDIONICI NAGRADNOG NATJEČAJA PREUZIMAJU NAGRADE

Dobitnici će svoje nagrade dobiti putem dostave/pošte u roku od 10 radnih dana od dana dostave punih korisničkih podataka pobjednika,  a dokaz slanja (potvrda od pošte ili kurirske službe) služi kao potvrda kojom se dobitnici nagrada odriču svih prava i potraživanja iz ovog nagradnog natječaja.

Članak 11. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Svi osobni podaci prikupljeni od dobitnika nagradnog natječaja čuvaju se u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Sudionici nagradnog natječaja izričito se slažu da organizator nagradne igre njihove osobne podatke koristi za potrebe nagradnog natječaja “Back to School” i za svoje prodajne aktivnosti (informiranje o proizvodima, uslugama, nagradnim natječajima te drugim svojim promotivnim aktivnostima).

Sudionik nagradnog natječaja ili njegov zakonski zastupnik mogu pismeno otkazati svoju suglasnost za korištenje osobnih podataka za prodajne aktivnosti organizatora porukom na e-adresu info@borovo.hr. Organizator  jamči brisanje podataka najkasnije 30 dana od primitka obavijesti o otkazivanju suglasnosti.

Dobitnik organizatoru nagradnog natječaja izričito dozvoljava objavu svojih osobnih podataka u sredstvima javnog informiranja i na internetu s ciljem slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća ova pravila vrijede kao primarna u odnosu na eventualne druge objave u tiskanim i elektronskim medijima ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuju isključivo organizator.informiranja o rezultatima nagradnog natječaja, odnosno preuzimanja nagrade.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici potvrđuju da su upoznati s Pravilima nagradnog natječaja, da ih prihvaćaju i da se slažu s njima. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća ova pravila vrijede kao primarna u odnosu na eventualne druge objave u tiskanim i elektronskim medijima ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuju isključivo organizator.

Članak 12. POREZI, NAKNADE

Dobitnici ne snose nikakve poreze, obveze, troškove slanja poštom ili naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13. PRAVILA

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na Borovo web strani i stranici na adresi: https://www.borovo.hr/hr/novosti/ na dan 23.08.2019. godine.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »