NAGRADNI NATJEČAJ

Datum: 20. Prosinac 2017.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

BOROVO POD BOR

Članak 1. PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi Borovo d. D., Dr. Ante Starčevića 2/D, 32010 Vukovar, OIB: 73002202488 (u daljnjem tekstu Organizator) s ciljem promicanja branda Borovo.

Nagradni natječaj se organizira na nacionalnoj razini.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka, niti je povezan s Facebookom. Za sadržaj nagradnog natječaja odgovoran je isključivo Organizator, Borovo d.d.

Članak 2. SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svrha je promicanje Borova d. d. i branda Borovo.

Članak 3. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj počinje 20. prosinca 2017. godine, sastoji se od jednog kruga i traje do 24. prosinca 2017. godine, do 23:59 h.

Proglašenje pobjednika biti će 25. prosinca 2017.godine, u 14:00 h.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja, sve fizičke osobe koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook (na web-stranici http://www.facebook.com), pod uvjetima korištenja koje definira Facebook i privatnosti koje je svaki korisnik odabrao za svoj profil.

Svi sudionici samim sudjelovanjem prihvaćaju pravila ovog nagradnog natječaja.

Nagrada se šalje na kućnu adresu, a ime za slanje nagrade mora odgovarati imenu na Facebook profilu pobjednika.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju zaposlenici Borova d. d., kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ove nagradne igre.

Članak 5. FOND NAGRADA

Ukupni nagradni fond iznosi jedan(1) par obuće Borovo Zenge, ident 19629.

Nagradu osvaja najkreativniji komentar zašto bi baš ti trebao dobiti Borovo pod Bor.

Nagrade se šalju na kućnu adresu, a ime za slanje nagrade mora odgovarati imenu na Facebook profilu pobjednika.

Članak 6. UVJETI NAGRAĐIVANJA

Nagrade definirane u članku 5. nije moguće zamijeniti ili isplatiti u novčanoj protuvrijednosti.

Dobitnik nagrade podatke za slanje nagrade (adresa, mjesto, poštanski broj) javit će se u inbox fb page Borovo, organizatoru nagradnog natječaja u roku od 2 radna dana (najkasnije do 27. prosinca 2017. godine u 14 sati). Ime za slanje nagrade mora odgovarati imenu na Facebook profilu pobjednika.

Članak 7. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Nagradni natječaj se odvija na facebook stranici Borovo d.d. https://www.facebook.com/borovo.fan.page/ od srijede 20. prosinca 2017. do nedjelje 24. Prosinca 2017. 23:59 h.

Za ostvarivanje dobitka nagrade u nagradnom natječaju „Borovo pod Bor - “ potrebno je u komentar napisati zašto baš ti zaslužuješ Borovo pod Bor.

Svaki korisnik ima mogućnosti objaviti samo jedan odgovor.

Članak 8. ODABIR I OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svi komentari biti će pregledani od strane žirija koje odabere Organizator natječaja te će najkreativniji komentar/odgovor nagraditi s jednim parom Zenga gležnjača.

Najkrativniji komentar kao i pobjednik biti će objavljeni na facebook stranici Organizatora: https://www.facebook.com/borovo.fan.page/.

Članak 9. UVJETI POD KOJIMA SE NAGRADNI NATJEČAJ MOŽE PREKINUTI

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupanja okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.  U slučaju prekida svi sudionici bit će obaviješteni na Facebook stranici https://www.facebook.com/borovo.fan.page/.

Članak 10. NAČIN NA KOJI SUDIONICI NAGRADNOG NATJEČAJA PREUZIMAJU NAGRADE

Dobitnici će svoje nagrade dobiti putem dostave/pošte u roku od 10 radnih dana od dana dostave punih korisničkih podataka pobjednika,  a dokaz slanja (potvrda od pošte ili kurirske službe) služi kao potvrda kojom se dobitnici nagrada odriču svih prava i potraživanja iz ovog nagradnog natječaja.

Članak 11. PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrada, njihovi osobni podaci: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, slika, videomaterijal i sl. mogu od strane priređivača koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika te da se mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i videomaterijalu.

Facebook se koristi kao platforma za komuniciranje nagradnih natječaja.

Članak 12. POREZI, NAKNADE

Dobitnici ne snose nikakve poreze, obveze, troškove slanja poštom ili naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13. PRAVILA

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na web stranici Borovo na adresi https://www.borovo.hr/hr/novosti/ na dan 20. 12. 2017. godine.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »