Nagradni natječaj - S bubom se fotkaj, u Startasu hodaj!

Datum: 02. Svibanj 2018.

Članak 1. PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi Borovo d. D., Dr. Ante Starčevića 2/D, 32010 Vukovar, OIB: 73002202488 (u daljnjem tekstu Organizator) s ciljem promicanja branda Startas.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka, niti je povezan s Facebookom. Za sadržaj nagradnog natječaja odgovoran je isključivo Organizator, Borovo d.d.

Članak 2. SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svrha je promicanje Borova d. d. i branda Startas.

Članak 3. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj počinje 03. svibnja 2018. godine, sastoji se od jednog kruga i traje do 05. svibnja 2018. godine, do 23:59 h.

Proglašenje pobjednika biti će 07. svibnja 2018.godine, u 14:00 h.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja, sve fizičke osobe koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook (na web-stranici http://www.facebook.com), pod uvjetima korištenja koje definira Facebook i privatnosti koje je svaki korisnik odabrao za svoj profil.

Svi sudionici samim sudjelovanjem prihvaćaju pravila ovog nagradnog natječaja.

Nagrada se šalje na kućnu adresu, a ime za slanje nagrade mora odgovarati imenu na Facebook profilu pobjednika.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju zaposlenici Borova d. d., kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ove nagradne igre.

Članak 5. FOND NAGRADA

Ukupni nagradni fond iznosi jedan(1) par obuće Startas po izboru.

Nagradu osvaja najkreativnija fotografija uslikana s promotivnim vozilom Startas, marke VW Buba, registarskih oznaka VU BOROVO.

Nagrade se šalju na kućnu adresu, a ime za slanje nagrade mora odgovarati imenu na Facebook profilu pobjednika.

Članak 6. UVJETI NAGRAĐIVANJA

Nagrade definirane u članku 5. nije moguće zamijeniti ili isplatiti u novčanoj protuvrijednosti.

Dobitnik nagrade podatke za slanje nagrade (adresa, mjesto, poštanski broj) javit će se u inbox fb page Borovo, organizatoru nagradnog natječaja u roku od 2 radna dana (najkasnije do 09. svibnja 2018. godine u 14 sati). Ime za slanje nagrade mora odgovarati imenu na Facebook profilu pobjednika.

Članak 7. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Nagradni natječaj se odvija na facebook stranici Borovo d.d. https://www.facebook.com/borovo.fan.page/ od četvrtka 03. svibnja 2018. do subote 05. svibnja 2018. 23:59 h.

Za ostvarivanje dobitka nagrade u nagradnom natječaju „S BUBOM SE FOTKAJ, U STARTASU HODAJ - “ potrebno je u komentar objaviti fotografiju s promotivnim vozilom Startas koji će biti izložen na Trgu Franje Tuđmana u Vukovaru.

Svi komentari biti će pregledani od strane žirija koje odabere Organizator natječaja te će najkreativnija fotografija nagraditi s jednim parom Startas tenisica.

Članak 8. ODABIR I OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Svi komentari i fotografije biti će pregledani od strane žirija koje odabere Organizator natječaja te će najkreativniji komentar/odgovor nagraditi s jednim parom Startas obuće.


Najkrativnija fotografija kao i pobjednik biti će objavljeni na facebook stranici Organizatora: https://www.facebook.com/borovo.fan.page/.

Članak 9. UVJETI POD KOJIMA SE NAGRADNI NATJEČAJ MOŽE PREKINUTI

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupanja okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.  U slučaju prekida svi sudionici bit će obaviješteni na Facebook stranici https://www.facebook.com/borovo.fan.page/.

Članak 10. NAČIN NA KOJI SUDIONICI NAGRADNOG NATJEČAJA PREUZIMAJU NAGRADE

Dobitnici će svoje nagrade dobiti putem dostave/pošte u roku od 10 radnih dana od dana dostave punih korisničkih podataka pobjednika,  a dokaz slanja (potvrda od pošte ili kurirske službe) služi kao potvrda kojom se dobitnici nagrada odriču svih prava i potraživanja iz ovog nagradnog natječaja.

Članak 11. PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrada, njihovi osobni podaci: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, slika, videomaterijal i sl. mogu od strane priređivača koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika te da se mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i videomaterijalu.

Facebook se koristi kao platforma za komuniciranje nagradnih natječaja.

Članak 12. POREZI, NAKNADE

Dobitnici ne snose nikakve poreze, obveze, troškove slanja poštom ili naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13. PRAVILA

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na Facebook stranici na adresi https://www.facebook.com/borovo.fan.page/ na dan 03. 05. 2018. godine.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »