NOVA STARTAS KOLEKCIJA KUCA NA VRATA!

Datum: 20. Ožujak 2020.

NOVA STARTAS KOLEKCIJA KUCA NA VRATA!

Za sreću je dovoljno malo - proljeće, malo sunca i par novih Startas tenisica.

Na obali Dunava, u Vukovaru, čarolija ručne izrade „Startas“ tenisica se nastavlja. Naši djelatnici u proizvodnji učinili su sve kako bi naša zajednička Startas kolekcija bila na vrijeme dovršena i trenutno je dostupna samo na webshopu. Još uvijek treba jedan sat - od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade.

Predstavljamo vam dvanaest novih, neodoljivih modela nove Startas kolekcije proljeće/ljeto  2020. 

Startas tenisice dio su avanture zvane život mnogih generacija, a ovogodišnja kolekcija je posebna jer smo ju birali zajedno. Od predloženih raznih motiva, upravo ste vi naši dragi prijatelji odabrali ovih dvanaest proljetnih modela.

Modeli koji će osvojiti vaša srca su: Verde Tropico (ženski, muški, dječji), Pivce za živce – crni (ženski, muški), Badminton (ženski, dječji), Cvjetne 80te (ženski, dječji), Noćni koralj (ženski), Back to black (muški), Srce od ribe (ženski), Latica (ženski), Pivce za živce – bordo (ženski), Artičoka (ženski), Nafrizirani (ženski) i Almost black (ženski).

Svi modeli su dostupni na našem webshopu www.borovo.hr a u prvom proljetnom vikendu darujemo vam popust od 20% i BESPLATNU DOSTAVU.

Iz Vukovara s ljubavlju!

Tvoje Borovo <3

STARTAS OZNAKE: #startas #2020 #webshop #proljece #tenicice #kuckuc

STARTAS KATALOG: Katalog

STARTAS KOLEKCIJA: https://bit.ly/STARTAS-SS-2020

STARTAS VIDEO:  https://youtu.be/gqSm1qDJ42g

STARTAS DIZAJN: Iva Ćurković Spajić

STARTAS ODABIR: Prijatelji Borova

STARTAS KAMPANJA: Borovo marketing

  • MODELI: Martina Heged, Antonija Tavić i Dino Oliš
  • MAKE UP: Jelena Tufeković
  • LOKACIJA: Grad Osijek
  • ODJEĆA : Butik Mistique, Osijek

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »