Novo lice Startasa

Datum: 03. Veljača 2017.

Startas tenisice su platnene, gumene, visoke, niske, male i velike, a sada imaju i novo lice...ono kožno.

Iako su Startasice poznate kao platnene tenisice, velur je pravo osvježenje u izradi nova linije kreirane za pripadnice ljepšeg spola, koje će dočekati proljeće u ljubičastoj, oker, plavoj i sivoj boji.

Iza kvalitetei udobnosti popularnih tenisica, krije se tradicionalni način ručne izrade. Koriste se prirodni materijali, kao što je platno od stopostotnog pamuka, pamučne vezice i guma dobivena iz kaučuka. Važno je napomenuti da se u procesu izrade Startas tenisice vulkaniziraju, odnosno prolaze kroz kemijsko-tehnički proces u kojem se kaučuk s određenim aditivima i pod posebnim uvjetima pretvara u gumu. Tako dobivena guma postaje otporna na kemijske i atmosferske utjecanje te mehanička naprezanja pa ne dolazi do pucanja. Laički možemo reći da se tenisice peku, a recept je 60 minuta na 130-140 stupnjeva. U cijelom proizvodnom procesu svaka Startasica prijeđe preko 20 ruku djelatnika, pa je zbog toga svaka tenisica unikatna. Na kraju, rezultat je Startasica koja je udobna, lagana i jedinstvena.

Kombinacija ručne izrade i prirodnih materijala rezultat su kvalitete i udobnosti, a boje tenisica daju vjetar u leđa za nove proljetne kombinacije u opuštenom stilu. Naša preporuka je - Budi jedinstvena! 

Kožne Startasice dostupne su u rasponu brojeva od 36 do 42 po cijeni od 299,00 kn u sljedećim prodavaonicama Borovo:

Zagreb III (Kvatrić), Zagreb X (Dubrava), Zagreb XI (Pothodnik), Zagreb V (Tratinčica), Zagreb IV (Ilica), Zagreb IX (Preradovićeva), Zagreb XII (Siget), Velika Gorica, Koprivnica, Ludbreg, Čakovec II (Konzum), Osijek I, Vukovar I, Vinkovci, Slavnoski Brod I, Šibenik, Split I, Zadar I, Split III, Rijeka I, Senj.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »