Objava javnog natječaja za prodaju rashodovanih strojeva

Datum: 30. Srpanj 2018.

Broj: B-N-2018-005

Vukovar, 27.07. 2018. godine

 

Borovo d.d. Vukovar objavljuje:

 

NADMETANJE

Za prodaju rashodovanih strojeva

 

  1. Predmet prodaje:

 

  1. Rashodovani strojevi za prošivanje međuđona sa gornjištem, ukupno dva stroja. Strojevi nisu u funkciji (izvan upotrebe). Početna cijena oba stroja iznosi 336,00 kn bez PDV-a, 420,00 kn s PDV-om. Ponuda se mora podnosi isključivo za oba stroja.

 

  • Uvjeti prodaje:

Prodaja po načelu »viđeno-kupljeno«, što isključuje sve naknadne prigovore kupca. Mjesto isporuke strojeva: sjedište Borovo      d.d.  Kupoprodajna (ponuđena cijena) uvećana za PDV plaća se u roku od 15 dana od zaključenja ugovora. Kupac je dužan preuzeti stroj u roku od 8 dana po uplati ponuđene cijene uvećane za PDV. Sve poreze i pristojbe za kupljene strojeve snosi kupac.

  • Dostava ponude:

Ponuda se dostavlja u zatvorenoj omotnici poštom ili osobno na adresu : Borovo d.d.,Dr.Ante Starčevića 2/D, 3200 Vukovar sa naznakom »Ponuda za predmet prodaje br:________ – ne otvarati«, zaključno do 06. 08. 2018. Ponuda mora sadržavati naziv i točnu adresu ponuditelja, OIB i ponuđenu cijenu. Otvaranje ponuda obavit će se bez prisutnosti javnosti. Najpovoljnija ponuda je ponuda s najvišom ponuđenom cijenom (koja ne može biti manja od početne cijene), a u slučaju jednake ponuđene cijene od strane dva ili više ponuditelja, odabrat će se ponuda koja je prva dospjela i ispunjava uvjete nadmetanja. Izabrani najpovoljniji ponuditelj obvezan je u roku od 15 dana od primitka odluke o izboru ponuditelja sklopiti ugovor o kupoprodaji. U protivnom, smatrat će se da je odustao od kupoprodaje. Borovo d.d. zadržava pravo ne odabrati niti jednu ponudu, kao i pravo poništenja nadmetanja a da pri tom ne snosi nikakvu odgovornost prema ponuditeljima.

Strojevi se mogu pogledati radnim danom od 8 do 14 na adresi sjedišta tvrtke Borovo d.d. uz prethodnu najavu na broj 032 373 207 ili 032 373 212.

 

                                                            

                                                                                                                 Za Borovo d.d. Vukovar

 Predsjednica uprave

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »