Posjeta kanadskog veleposlanika

Datum: 15. Siječanj 2016.

Dana 15. siječnja 2016. kanadski veleposlanik g. Daniel Maksymiuk posjetit će Borovo d.d. na poziv predsjednika Uprave g. Gordana Kolundžića. U posjet dolazi povodom početka suradnje kandaske tvrtke Global Shoes Connection iz Vancouvera, renomiranog distributera obuće i Borova d.d.

U vremenima kada se na globalnom tržištu takmiče mnogobrojni konkurenti, a kvaliteta i prepoznatljivost robnih marki je od iznimne važnosti, Borovo zakoračuje na tržište Kanade.

Prije godine dana, posredstvom upravo kanadskog veleposlanstva, Borovo je stupilo u kontakt s kanadskim distributerom obuće Global Shoes Connection iz Vancouvera. Prepoznavši potencijale ove suradnje s obje strane, dogovorena je konkretna suradnja. S ponosom možemo izjaviti da je prva narudžba obuće spremna za isporuku te će ista krenuti za Kanadu 15-og veljače. U ovoj pošiljci naći će se najdugovječniji brand Borova, platneno gumena tenisica koja osvaja poklonike svih dobnih skupina od 1976. godine, Startas. Uz Startas, prvu narudžbu upotpunjuje i novi modni brand koji je u kratkom vremenskom roku osvojio srca mnogih modnih zaljubljenica u vječni model udobne cipele nosive u svim prilikama, My Ballerinas. Kreativnost, fleksibilnost i nadasve stručnost vlastite proizvodnje i dizajnerskog tima utkani su u ovu obuću i opravdavaju odabir baš ovih modela.

Vjerujemo kako će Startas i My Ballerinas prenijeti samu misiju Borova – ručna izrada, hrvatska proizvodnja i upotreba prirodnih materijala, te tako pronaći svoje mjesto u modnim kombinacijama diljem Kanade. Borovo kao najveći i najstariji hrvatski proizvođač obuće ovime nastavlja izvoz na globalno tržište.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »