Startaj novu nadu!

Datum: 10. Veljača 2017.

Susret katoličke mladeži ove godine održava se u gradu Vukovaru, u razdoblju od 29. do 30. travnja 2017. Kao jednu od uspomena na ovaj događaj, organizatori Susreta odlučili su ponuditi mogućnost kupnje posebno dizajniranog para legendarnih Startasica pod nazivom „Startaj novu nadu“.  Startasice dolaze u dva modela:

  • muški model s crvenim logotipom Susreta i plavim obrubom
  • ženski model s plavim logotipom i crvenim obrubom

Ono najljepše je humanitarni karakter pa će jedna četvrtina ostvarenoga prihoda od prodaje Startasica ići za potrebe vukovarske bolnice. Osim trajne i lijepe uspomene na ovaj događaj, organizatorima je također i cilj promovirati gospodarski rast grada Vukovara.

Kako do Startasica SHKM?

Da bi se cijela akcija realizirala, potrebno je skupiti minimalno 1000 pari narudžbe do kraja veljače kako bi tenisice mogle ići u izradu. Ako se kojim slučajem ne skupi dovoljan broj narudžbi, sav novac bit će vraćen uplatiteljima. 

Startasice za sebe i svoje najbliže možete naručiti na službenoj web stranici kampanje INDIEGOGO gdje možete pronaći sve detalje akcije.

Ovim putem pozivamo sve vas da podržite ovu inicijativu svojim pledgeom.

Iz Vukovara s ljubavlju. Borovo.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »