ŽIVOT U BOJAMA STARTASA - NOVA KOLEKCIJA

Datum: 21. Ožujak 2018.

I ovo proljeće gotovo je nemoguće zamisliti bez Startasica. Slogan ovogodišnje kampanje je ŽIVOT U BOJAMA STARTASA.  Startas tenisice  dio su avanture zvane život mnogih generacija. One kao neke drage slike iz prošlosti  izmame osmijeh na lice, stidljivo, blago i vrijeme na čas stane. Ostane samo mladost i ona od prije 40 godina zbog koje je  Startas stvoren  i ova danas za koju Startas čuvamo i s veseljem osmišljavamo i proizvodimo. 

I danas kao i prije toliko godina, u istoj tvornici, na obali našeg  Dunava, čarolija izrade Startas tenisica se nastavlja.  Jedan sat i dvadeset ruku vrijednih ljudi, majstora svog zanata potrebno je za izradu jednog para Startasa.

 Kolekciju čine 7 novih modela, Sidra bijela, Sidra plava, Girl in Love, Rinče, Mandala white, Hibiscus i Lotus. Uz njih kolekciju nadopunjuju i best selleri: Pink Unicorn, Frida, Croatian Hearts i Sailor in Love.

Osim raznolikosti modela, Startas krase jedinstvenost i kvaliteta. U proizvodnji Startasa koriste se prirodni materijali kao što je platno od stopostotnog pamuka te guma dobivena iz kaučuka, što osigurava udobnost.

Iz Vukovara s ljubavlju. Borovo.

Startasice dolaze u rasponu brojeva od 36 do 42, a mogu se pronaći u prodavaonicama Borovo i na Borovo web shopu po cijeni od 229 do 249 kn.

Kampanja:

Mjesto snimanja: Sportski objekti Vukovar
Fotograf: Marko Džavić
Grafički design: Tomislav Šilovinac
Make up: Jelena Tufeković
Modeli: Marijana Josipović i Martina Tomić
Odjeća: Butik „Mistique“ Osijek, OseaDesign Osijek

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »