ANATOMSKA OBUĆA

Borosana

Borosana je na tržištu od davne 1968. godine. Razvijao ju je otprilike jednu godinu tim stručnjaka na čelu s dr. Brankom Strinovićem, ortopedom iz Zagreba. Borosana je stvorena prema anatomskim svojstvima ženskog stopala čime se postigla uspješna kontrola svih njegovih bitnih dijelova. Bila je to isključivo namjenska obuća kreirana za žene koje dugo stoje ili mnogo hodaju.

Borosana

Ako nije Borovo, nije Borosana!

U prvim godinama proizvodnje dnevno se proizvodilo 1600 pari Borosana, dakle, više od 200 tisuća pari tijekom prvih godina. Proizvodile su se samo u bijeloj i plavoj boji, a crne Borosane pojavile su se krajem 80-ih. Sredinom 70-ih i početkom 80-ih proizvodnja Borosane dostiže svoj maksimum. Tijekom jedne smjene, za 8 radnih sati, proizvodilo se čak tisuću pari, što je godišnje prelazilo 500 tisuća pari. Nakon uspješnog redizajna Startasica, 2008. godine odlučilo se i Borosanama dati novi dizajn platna. Tako je Borosana do tada poznata samo kao radna obuća, postala poželjan modni ali i izazito udoban modni dodatak. Ako nije Borovo, nije Borosana!

Posjetite webshop
Prati nas
Novosti

Nova BQueen kolekcija!

Pročitaj

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »