NOVA KOLEKCIJA!

Datum: 19. Listopad 2022.

Borovo predstavilo kolekciju udobne obuće s kojom ulazimo u hladnije dane

Kalendarski nam je počela jesen, a već nam se polako približava i zima. Iako se još uvijek probija pokoja sunčeva zraka, koja nas grije, živa na termometru polako se spušta. Zbog toga vrijeme je da ormar opremimo toplom i udobnom obućom. Borovo predstavlja svoju novu kolekciju obuće za jesen i zimu, možemo vidjeti udobnu obuću lijepog dizajna iz kolekcije Borovo kožne obuće i obuću proizvedenu od gume iz kolekcije Rubber koja prkosi nadolazećoj kiši i svim vremenskim uvjetima.

         


Borovo je u svojoj novoj kolekciji kožne obuće predstavilo obuću u paleti jesenskih i zimskih boja koje se uklapaju uz sve modne kombinacije za nadolazeće hladnije vrijeme.
U kolekciji se nalaze različiti modeli cipela i gležnjača napravljenih od najfinije kože, a uz njihov lijep dizajn i kvalitetu Borovo se može pohvaliti i s nikad udobnijom obućom.
Iako se trendovi mijenjaju iz godine, u godinu s Borovo kožnom obućom ne možete pogriješiti i nezaobilazna je obuća svakog ormara. Ako volite jednostavnost i birate obuću koju je lako spariti s onim što imate u ormaru ili s malo hrabrijim kombinacijama, Borovo kožna obuća će se uklopiti u sve trendove.

Borovo je, uz modele od kože, u svojoj novoj kolekciji predstavlja i modele proizvedene od gume.
Rubber je kolekcija modnih gumenih čizama koje svojim izgledom nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Rubber je kolekcija koja prkosi nadolazećoj kiši i svim nadolazećim vremenskim uvjetima. Rubber je udoban i modeli iz te kolekcije dolaze u različitim bojama pa se mogu uklopiti u različite modne kombinacije.

               

Borovo se ove godine za lokaciju fotografiranja svoje kolekcije jesen/zima odlučilo za svoju tvornicu u Vukovaru tako da u pozadini fotografija možete vidjeti i lokacije na kojima je obuća proizvedena. Borovo i dalje ponosno ističe kako svoju obuću od gume i kože proizvodi u Vukovaru pa i ova kolekcija dolazi uz lijepe pozdrave iz Vukovara. 

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »