IKONA OD 1976.

Startas

„Startas“ tenisice nastale u 1976., te su izvorno dizajnirane za igranje stolnog tenisa. Platnene, niske tenisice s gumenim potplatima izrađene su od prirodnih materijala. S ponosom vam predstavljamo „Startas“, modeli inspirirani tradicijom i kulturom. Ručni rad s ljubavlju iz Vukovaru.

Startas

RUČNO IZRAĐENE S LJUBAVLJU U VUKOVARU

Naše tensice vas mogu odvesti natrag u vrijeme kada su se cipele, kao i većina stvari nekada, proizvodile od strane ljudi koji su majstori svog zanata. I danas, u istoj tvornici u unutrašnjost Europe, čarolija ručne izrade „Startas“ tenisica se nastavlja. Ovog proljeća predstavljamo vam kolekciju pod nazivom Život u bojama Startasa. Startas tenisice dio su avanture zvane život mnogih generacija. One kao neke drage slike iz prošlosti izmame osmijeh na lice, stidljivo, blago i vrijeme na čas stane. Ostane samo mladost i ona od prije 40 godina zbog koje je Startas stvoren i ova danas za koju Startas čuvamo i s veseljem osmišljavamo i proizvodimo. Još uvijek treba jedan sat - od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade. Dakle, kada ste dobili svoj novi par tenisica, primite ih u ruke i pogledajte izbliza. Primijetit ćete da svaki par pokazuje suptilne nijanse da je to proizvod koji je majstorski uradak ručne izrade.

Aktualni modeli

Prelistaj kataloge naših aktualnih kolekcija za žene, djecu i muškarce.

Prelistaj kataloge Web katalog
Posjetite webshop
Prati nas
Novosti

NOVA STARTAS KOLEKCIJA KUCA NA VRATA!

Pročitaj
Novosti

Kupujte online

Pročitaj

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »