IKONA OD 1976.

Startas

„Startas“ tenisice nastale u 1976., te su izvorno dizajnirane za igranje stolnog tenisa. Platnene, niske tenisice s gumenim potplatima izrađene su od prirodnih materijala. S ponosom vam predstavljamo „Startas“, modeli inspirirani tradicijom i kulturom. Ručni rad s ljubavlju iz Vukovaru.

Startas

RUČNO IZRAĐENE S LJUBAVLJU U VUKOVARU

Naše tensice vas mogu odvesti natrag u vrijeme kada su se cipele, kao i većina stvari nekada, proizvodile od strane ljudi koji su majstori svog zanata. I danas, u istoj tvornici u unutrašnjost Europe, čarolija ručne izrade „Startas“ tenisica se nastavlja. Ovog proljeća predstavljamo vam kolekciju pod nazivom Život u bojama Startasa. Startas tenisice dio su avanture zvane život mnogih generacija. One kao neke drage slike iz prošlosti izmame osmijeh na lice, stidljivo, blago i vrijeme na čas stane. Ostane samo mladost i ona od prije 40 godina zbog koje je Startas stvoren i ova danas za koju Startas čuvamo i s veseljem osmišljavamo i proizvodimo. Još uvijek treba jedan sat - od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade. Dakle, kada ste dobili svoj novi par tenisica, primite ih u ruke i pogledajte izbliza. Primijetit ćete da svaki par pokazuje suptilne nijanse da je to proizvod koji je majstorski uradak ručne izrade.

Posjetite webshop
Prati nas
Novosti

NOVA KOLEKCIJA!

Pročitaj

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »