IKONA OD 1976.

Startas

„Startas“ tenisice nastale u 1976., te su izvorno dizajnirane za igranje stolnog tenisa. Platnene, niske tenisice s gumenim potplatima izrađene su od prirodnih materijala. S ponosom vam predstavljamo „Startas“, modeli inspirirani tradicijom i kulturom. Ručni rad s ljubavlju iz Vukovaru.

Startas

RUČNO IZRAĐENE S LJUBAVLJU U VUKOVARU

Naše tensice vas mogu odvesti natrag u vrijeme kada su se cipele, kao i većina stvari nekada, proizvodile od strane ljudi koji su majstori svog zanata. I danas, u istoj tvornici u unutrašnjost Europe, čarolija ručne izrade „Startas“ tenisica se nastavlja. Uz modele za odrasle, Borovo ovog proljeća po prvi put lansira dječju seriju veselih i višebojnih Startasica. Nova kolekcija nazvana je "Budi velik kao dijete" i obijedinila je sve dobne skupine koje nose Startas, tenisice koje su dio mnogih anegdota i uspomena, i u kojima avanture tek počinju. Još uvijek treba jedan sat - od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade. Dakle, kada ste dobili svoj novi par tenisica, primite ih u ruke i pogledajte izbliza. Primijetit ćete da svaki par pokazuje suptilne nijanse da je to proizvod koji je majstorski uradak ručne izrade.

Aktualni modeli

Prelistaj kataloge naših aktualnih kolekcija za žene, djecu i muškarce.

Prelistaj kataloge Web katalog
Posjetite webshop
Prati nas
Novosti

Objava javnog natječaja_Aerodrom

Pročitaj
Novosti

Objava javnog natječaja

Pročitaj

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »