IKONA OD 1976.

Startas

„Startas“ tenisice nastale u 1976., te su izvorno dizajnirane za igranje stolnog tenisa. Platnene, niske tenisice s gumenim potplatima izrađene su od prirodnih materijala. S ponosom vam predstavljamo „Startas“, modeli inspirirani tradicijom i kulturom. Ručni rad s ljubavlju iz Vukovaru.

Startas

RUČNO IZRAĐENE S LJUBAVLJU U VUKOVARU

Naše tensice vas mogu odvesti natrag u vrijeme kada su se cipele, kao i većina stvari nekada, proizvodile od strane ljudi koji su majstori svog zanata. I danas, u istoj tvornici u unutrašnjost Europe, čarolija ručne izrade „Startas“ tenisica se nastavlja. Uz modele za odrasle, Borovo ovog proljeća po prvi put lansira dječju seriju veselih i višebojnih Startasica. Nova kolekcija nazvana je "Budi velik kao dijete" i obijedinila je sve dobne skupine koje nose Startas, tenisice koje su dio mnogih anegdota i uspomena, i u kojima avanture tek počinju. Još uvijek treba jedan sat - od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade. Dakle, kada ste dobili svoj novi par tenisica, primite ih u ruke i pogledajte izbliza. Primijetit ćete da svaki par pokazuje suptilne nijanse da je to proizvod koji je majstorski uradak ručne izrade.

Aktualni modeli

Prelistaj kataloge naših aktualnih kolekcija za žene, djecu i muškarce.

Prelistaj kataloge Web katalog
Posjetite webshop
Prati nas
Novosti

NOVA KOLEKCIJA THE BIG BLUE

Pročitaj
Novosti

Lolo moja ak' me misliš ljubit, prvo ćeš mi Startasice kupit

Pročitaj

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »