Back to school

Školski as uz Startas!

Škola samo što nije počela. Nabavka opreme za školarce je u punom jeku. Ne ostavljajte sve za zadnji tren i obujte svoje školarce u udobnu i kvalitetnu obuću Startas.

Svoje školarce možete obuti u naše šarene Startasice, pa u Startas EspadrileStartas Basic Back to School modele ili Startas Cvičke. Izbor je zaista velik.

Iako dugi niz godine Startas nose školarci, prošle smo godine upotpunili opremu školaraca Startas Cvičkama. Svi Startas modeli, izrađeni su od pamučnog platna, gume dobivene iz prirodnog kaučuka, izrađene su ručno u Vukovaru gdje ih je oblikovalo preko 20 pari vrijednih ruku. Ove smo godine uz klasične boje (crna, plava, crvena i ljubičasta), uveli i dva šarena dizajna, jedan za cure Jungle Boogie i jedan za dečke Maskirni.

Uz novitet dizajna, imamo i novitet u veličinama. Startas cvičke su od sada dostupne od broja 30 pa do broja 41 po cijeni od 99kn. Uz kupljene Cvičke u prodavaonicama na dar je platnena vrećica za njih.

Startas Basic Back to school modeli malo su drugačiji od redovne kolekcije. Guma koja obrubljuje samu tenisicu je u istoj boji kao i platno, dok je đon umjesto klasične plave sada bijele boje. Dostupni su u veličinama od 30 do 42 po cijeni od 149kn do 199kn.

Dio kolekcije Cvički i Basic Back to School modela može se pronaći i na webshopu.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »