Lolo moja ak' me misliš ljubit, prvo ćeš mi Startasice kupit

Borovo ove jeseni predstavlja još jedno limitirano izdanje svojih najpopularnijih tenisica, Startasica. Kolekcija je osmišljena posebno za 52. Vinkovačke jeseni koje se održavaju od 8. do 17. rujna.

Osim tradicije duge više desetljeća, Vinkovačkim jesenima i Startasicama zajedničko je to što se ove popularne tenisice, baš kao i nošnje koje ćemo moći vidjeti na ovoj najvećoj tradicijskoj manifestaciji u Hrvatskoj, izrađene ručno. Limitiranu kolekciju Startasica za Vinkovačke jeseni krase motivi jednaki onima na raskošnim narodnim nošnjama.

Svaka Startasica tijekom proizvodnje, pri kojoj se koriste prirodni materijali kao što su platno od stopostotnog pamuka i guma dobivena iz kaučuka, prođe preko dvadesetak vrijednih ruku. A upravo ti prirodni materijali su ono što im osigurava udobnost i što ih čini unikatnom tenisicom.

Borovo je ovom limitiranom kolekcijom još jednom uspjelo spojiti moderno i tradicionalno što jasno pokazuju četiri modela espadrila i dva modela Startas tenisica.

Startas, koji se proizvodi od 1976. predstavlja kreativnost i kulturno nasljeđe te je zato idealan suvenir ovogodnišnjeg izdanja Vinkovačkih jeseni.

Obožavatelji će svoj para Startas tenisica i espadrila moći kupiti po sniženoj cijeni 20% u razdoblju 4 - 20. rujna 2017. u prodavaonici Borovo u Vinkovcima, na štandu Slavonski sokak za vrijeme trajanja manifestacije te na web shopu.

Startas tenisice Vinkovačke jeseni dostupne po cijeni 199,20 kn (redovna cijena 249,00 kn), a Startas espadrile po cijeni 159,20 kn (redovna cijena 199,00 kn) u rasponu brojeva 36–42.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »