PAŽNJA, PAŽNJA, STIGAO JE NOVI STARTAS – NIJE ŠALA!

Datum: 30. Ožujak 2021.

Šarena, razigrana, divlja i drugačija Startas kolekcija stigla je na ulice! Pripremi se i izrazi svoj stil, neka te nosi osjećaj slobode i ljubavi. Uvrsti Startas u  svoju proljetnu must have kolekciju, novi street style modeli postaju hit sezone!

U proljeće se sve budi, probudi u sebi divlju stranu s modelima Leo i Zebrica. Ovi su modeli izrađeni od prirodnih materijala i dolaze u brojevima od 36 do 42.

Raznježi se Startas modelom Moj prijatelj Willy i on će ti pomoći plivati u moru jednoličnosti. Moj prijatelj Willy je izrađen u dječjoj i ženskoj varijanti u brojevima od 30 do 42.

Pokori ulice razlivenim bojama Hippija. Hippie dolazi u dječjoj i ženskoj varijanti u brojevima od 30 do 42 i u trenu podiže raspoloženje, ali i svaku modnu kombinaciju.

U retro znaku stiže Unisex model Vinyl za sve zaljubljenike u prošla vremena. Startas Vinyl dolazi u brojevima od 41 do 47 i uistinu je najležerniji model koji će zasigurno postati hit proljeća!

Opskrbi se na vrijeme simbolom Novo normalnog doba! Startas Toaletni papir kreiran je od eco friendly materijala i dolazi u brojevima od 36 do 42. Uskoči u ružičasti Startas svijet!

Cijena tvojih omiljenih Startasica je 229,00 kn, dostupne su u Borovo prodavaonicama i na webshopu. Na novu Startas kolekciju Borovo ti daruje 20% popusta koji možeš iskoristiti do 05.03.2021.


Iz Vukovara s ljubavlju!
Tvoje Borovo <3

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »