The Big Blue - novi brand, nova kolekcija

Datum: 13. Listopad 2016.

Na današnjoj promociji održanoj u Kući Lauba u Zagrebu, predstavljena je jesenska kolekcija novog branda Borova – The Big Blue.

Iako Borovo punih 85 godina proizvodi kvalitetnu obuću koju krase ručna izrada od prirodnih materijala, The Big Blue je iskorak prema mlađim ciljnim skupinama. Vođeni uspjehom brendova Boromina, My Ballerinas i Rubber, Borovo iskoračuje u novi segment sportske elegancije namijenjene nešto mlađoj ciljnoj skupini.

Novi brend Borova nosi ime koje je inačica za prekrasni, plavi Dunav. Kolekcija je izrađena od prave kože, a namijenjena je muškarcima i ženama koji vole udobnost i koji biraju opušteni poslovni stil. Ukupno su četiri modela za žene i tri za muškarce. U svaki par obuće utkana je ručna izrada, prirodni materijali te ljubav iz Vukovara.

Modeli su predstavljeni kratkom modenom revijom koju su nosile manekenke i manekeni direkcije izbora za Miss Hrvatske. Odjeveni u modne kombinacije partnera Borova, Di Caprio i Varteks, modeli The Big Blue mogu se jednostavno kombinirati u raznim modnim kombinacijama.

Jesenska kolekcija The Big Blue dostupna je u Borovo prodavanicama, po cijeni od 449kn. Ženski modeli na vezanje dostupni su u rozoj i plavoj boji te modeli gležnjače u ljubičastoj i natur boji. Muški modeli na vezanje dostupni su plavoj i smeđoj boji te model gležnjače u kamel boji.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »