Kako je Startas Pink Unicorn završio u Vogue?

Datum: 26. Prosinac 2015.

Startas, naprepoznatljiviji brand Borova, proizvodi se po istom principu još od 1976. godine. Proizvodnju Startas tenisica krase ručna izrada i prirodni materijali, a dizajn se kreira promišljeno u trendu s industrijom, tržištem i željama kupaca. 

U protekloj godini nagoviješteni su modni trendovi pastelnih boja, nježne nijanse, kompozicije od dviju boja i pojava jednoroga te sličnih crtanih likova koji u podsvijesti potrošača aludiraju na veselje, bezbrižnost, zaigranost i ono dječje u svakome od nas. Sve se to pod prstima maštovite dizajnerice Ive Ćurković Spajić začas pretvorilo u beskonačan uzorak Pink Unicorna, koji je prenesen na pamučno platno Startasice.

Nije ni čudo što je veselje i pozitivnu vibru Startas Pink Unicorna prepoznao i svjetski modni časopis Vouge. Modna biblija objavila je članak kako unijeti dašak djetinjstva u modu za odrasle, gdje su Startsice Pink Unicorn pravi odabir.

 

Jednorog kao mitsko biće po raznim legendama donosi sreću, uspjeh, neukrotiv je i neuhvatljiv, možemo reći probitačan. Ono što je neosporno, Pink Unicorn je donio sreću Borovu i Startasu.

Cijeli članak časopisa Vouge možete proćitati na linku.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »