Zagrebačka filharmonija i Borovo

Datum: 08. Veljača 2016.

U obući Borovo Zagrebačka Filharmonija osvojila Carnegie Hall

Veliki nastup orkestra Zagrebačke filharmonije održan je u subotu 06. veljače 2016. godine na najprestižnijoj američkoj glazbeničkoj adresi: u Carnegie Hallu. Zagrebački glazbenici nastupili su pred prepunom dvoranom koja je dugotrajnim aplauzom čestitala na predivnoj glazbenoj večeri.

„Suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom započeli smo u 2015 godini kada smo za potrebe glazbenika dizajnirali i proizveli kvalitetnu kožnu obuću za njihove nastupe. Izuzetna nam je čast da na su nam zagrebački filharmoničari ukazali povjernje da postanemo dio njihove oprave. Stručnost i kvaliteta Borova još je jednom prepoznata, sada od strane naših velikih glazbenika.“

Zagrebački filharmoničari, njih 80-ak, nose klasičan model muške cipele napravljene od lakirane goveđe kože, zanimljivog imena Elegant Batman.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »