Tradicija ručne izrade, prirodni materijali i proizvedeno u Vukovaru

Datum: 02. Siječanj 2017.

Tvrtka Borovo d.d. je najpoznatiji proizvođač obuće u Hrvatskoj, s najdužom tradicijom, naslijeđem i ljubavlju prema obući. Borovo je utemeljen 1931. godine sa sjedištem u Vukovaru, gdje je prošlih 85 godina izgradilo svoj identitet u Hrvatskoj i cijeloj Centralnoj Europi, proizvodeći modernu, urbanu, anatomsku i sportsku obuću.

S obzirom da obuću krase atraktivan dizajn, ručni rad i prirodni materijali, ne čudi činjenica da su Borovo obuću prepoznali brojni domaći i svjetski časopisi pa su tako naše Startas tenisice već nekoliko puta topla preporuka vodećeg svjetskog modnog časopisa Vouge.

Materijali koji se koriste u proizvodnji su samo prirodnog porijekla kao npr. koža, platno od stopostogonog pamuka i prirodna guma napravljena od kaučuka, koji je također proizveden u tvornici u Borovu.

 

Slijedeći ideju jedinstvene kvalitetne obuće, naši dizajneri kreiraju jednostavnu, ali modernu i udobnu obuću izrađenu s posebnom pažnjom i ljubavlju, obuću koja u izradi prolazi kroz najmanje dvadeset brižnim ruku.

 

U svojoj ponudi imamo široku paletu brandova kao što su Startas, Borosana, Boromina, Rubber, My Ballerinas i The Big Blue, a koji obuhvaćaju sve generacije i životne stilove.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »