Startas i Vak''an''za

Datum: 03. Kolovoz 2016.

Iako povijesno Zadar i Vukovar dijele priče domovinskog rata, njihova priča poveznica ovoga puta je jedinstvena i sportska. Već dulje vrijeme Borovo se raznim projektima uključuje u sportska događanja diljem Hrvatske, suradnja na projektu Vak''an''za je prva na zadarskom području. Projekt Vak''an''za među rijetkima je na zadarskom području  koji je postao prepoznat ne samo u Zadru već i širokoj okolici kao projekt koji se identificira sa gradom Zadrom počevši od imena preko samog mjesta održavanja i svih trusitičkih i povijesnih odrednica Zadra.

Ove godine, godine Olipijskih sportova, Vakan''za'' kao vaterpolski amaterski kup „antivaterpolista i neplivača zadarskog akvatorija“ okuplja mnogobrojne ekipe. Projekt se odvija na centralnom dijelu Zadarske rive poznate po najljepšem zalasku sunca.

Upravo je taj zalazak sunca kao najprepoznatljiviji identite Zadra postao dizajnom jednog od dva modela Startasica napravljenom posebno za ovu priliku. U moderno doba komunikacije i upotreba platformi društvenih mreža koje je između ostalog Zadar i stavilo na prvo mjesto za European Best Destination za 2016g. Drugi dizajn obilježavaju #hashtagovi samog projekta i grada Zadra. Oba modela Zalazak sunca i Hashtag napravljeni su kao muški i ženski modeli.

Nastavno na nedavne suradnje Startasa kao izvorno hrvatskog suvenira ponosni smo na ovu suradnju gdje Startas kao i samo Borovo postaju dio atraktivnog sportskog ali kulturnog i turističkog sadržaja Zadarskog područja. Iako je možda još nedavno bilo teško zamisliti kako identiti gradova sa pratećom ponudom mogu prenjeti jedinstvenu poruku na obući, platenoj tenisici sa njaduljom tradicijom u Hrvatskoj, ovaj projekt dokazuje upravo suprotno. Ponosni smo da nam je oganizacija Vak''an''ze ukazala povjerenje i vjerujemo kako će naše oduševljenje Startasica dijeliti svi koji posjete Vak''an''zui Zadar ; istaknuo je Damir Rupčić, voditelj projekata Borova.

Vak''an''za Startasice u modelima Sunset i Hastag.

Naše prodavaonice

Kvalitetnu, modernu i udobnu obuću Borovo potraži diljem Hrvatske.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti. Ako nastaviš s pregledom stranice, smatrat ćemo da si suglasan/na s korištenjem. Više informacija »